Dermalni fileri

volle_lippen_hyaluron

Dermalni fileri na bazi hijaluronske kiseline koriste se kao neinvazivna metoda pomlađivanja lica. Radi se o injekcijskim tretmanima specijalnim gelom na bazi hijaluronske kiseline s ciljem korekcije bora, brazdi, kožnih nabora, ožiljaka, oblikovanja kontura lica i povećanja volumena, najčešće obraza i usnica.

Hijaluronska kiselina se i prirodno nalazi u ljudskoj koži, no gubi se u prirodnom procesu starenja kože. Kao i prirodnu hijaluronsku kiselinu, hijaluron iz gela razgrađuje enzim hijaluronidaza (koji se nalazi u našem organizmu), tako da gel na prirodni način nestaje iz tijela. Stoga ga možemo smatrati sigurnim i bezopasnim za naše tijelo. Molekule hijaluronidaze “navlače” na sebe molekule vode, čime se postiže efekt “peglanja” bora.

Odmah nakon aplikacije vidjeti ćete drastičnu razliku.Moguća je pojava laganog otoka ili podljeva na mjestu aplikacije filera, otok nestaje za 3-7 dana. Na kontroli, za otprilike dva tjedna, mogu se napraviti potrebne korekcije. S obzirom, da se filer postepeno resorbira, efekt popunjenosti bora (ovisno o vrsti proizvoda) traje 6-12 mj., te se preporučuje ponoviti tretman za 6mj. Na taj ćete naćin održati željeni rezultat.

Najčešći tretmani su popunjavanje nezaolabijalnih bora i popunjavanje usnica. Tim tretmanima, uz blistav osmijeh, koji možete ostvatiti u našoj ordinaciji, možete upotpuniti lijepotu donje trećine Vašeg lica. Istraživanja potvrđuju, da pri prvom kontaktu, upravo taj dio lica, usne i zubi, privlače najviše pažnje!

dermalni_filteri_3