O nama

Vodeći u dentalnoj izvrsnosti i stvaranju osmijeha već više od 20 godina.

20

Godina

iskustva

450

Kvadratnih

metara

Dentalna medicina Ereš Dugalija je među vodećim dentalnim klinikama u Hrvatskoj koja pruža vrhunske usluge u području stomatologije i estetike lica. Ordinaciju je utemeljila mr. sc. Ivana Ereš- Dugalija dr. med. dent. 2007. godine.

Moderno opremljen dental centar

U našoj klinici pružamo široki raspon stomatoloških usluga uz individualizirani pristup svakom pacijentu. Iskustvom i predanošću njegujemo taj odnos za cijeli život. Shvaćamo Vaše potrebe i užurbani tempo u kojem danas živimo, zbog čega u najkraćem mogućem roku uz vrhunsku uslugu ispunjavamo sve Vaše želje.

Uz stručnost osoblja, brzinu izvršavanja usluga nam omogućuje najmodernija digitalna tehnologija za dijagnostičke i terapijske postupke. Klinika posjeduje vlastiti digitalni dentalni laboratorij opremljen Dentsply Sirona tehnologijom (Cerec i inLab).

Zadovoljstvo i ugoda pacijentima kao i osoblju je naš prioritet.

 

Cjelokupna briga za dentalno zdravlje i ljepotu.

U moderno namještenom prostoru osim spomenutog dentalnog laboratorija, nalaze se dvije polivalentne ordinacije, ortodontska ordinacija i sala za estetske zahvate.

Na više od 450 kvadratnih metara u mirnom dIjelu grada s osiguranim parkingom pružamo cjelokupnu brigu za dentalno zdravlje i ljepotu naših pacijenata. Spektar naših usluga je širok, a naglasak stavljamo na dentalnu protetiku, estetsku stomatologiju, implantologiju, te ortodonciju.

Ereš-Dugalija

Dr. Ivana- Ereš Dugalija se već više od 20 godina bavi rekonstruktivnom i estetskom dentalnom medicinom, problemima žvačnog sustava, ranom dijagnostikom dentofacijalnih nepravilnosti kako odraslih tako i djece.

Posebno se usavršila u području implantoprotetike (Mr.of Sc. in Oral Implantology, Rim, Italija) i estetske protetike (mr.sc.,Zagreb,Hrvatska).

Sa svojim timom obavlja od najjednostavnijih do najkompliciranijih zahvata iz orofacijalnog područja. Veliku pažnju posvećuje estetici lica uvjetovanoj ustima i zubima te ponovnom uspostavljanju harmonije žvačnog sustava u cijelosti.

Pacijent je u Dentalnoj medicini Ereš- Dugalija u središtu događaja. Naši stručnjaci njeguju multidisciplinaran, ali istovremeno i individualan pristup prema svakom pacijentu.

Esentio loading