Opis zahvata

Prirodno starenje organizma u kombinaciji sa stilom života može znatno obojati i potamniti Vaše zube. Mnoge naše svakodnevne aktivnosti tom procesu znatno doprinose: pušenje te pijenje kave, kole, čaja ili crnog vina.

Izbjeljivanje zuba Vaš osmijeh može pokazati u najboljem izdanju. Ne-profesionalni načini izbjeljivanja, koji nisu klinički dokazani, mogu dovesti do neželjenih rezultata i negativnih posljedica – pobrinite se da izbjeljivanje bude:

  • brzo i praktično
  • dokazano sigurno
  • učinkovito izvedeno od strane stomatologa

Tijek zahvata

Zubi žute zbog učestale konzumacije obojene hrane i pića, ali i zbog neispravno liječenih zubi ili zubi nakon endodontskih liječenja.

Izbjeljivanje svih zubi u našoj ordinaciji radimo ZOOM tehnologijom kojom se dobiva 5 nijansi svjetlija boja od postojeće. Proces izbjeljivanja traje oko sat vremena i potpuno je siguran.

Philips Zoom je profesionalni sustav izbjeljivanja zubi koji koristi najnapredniju tehnologiju LED svjetla. To je savršen način vraćanja prirodne bjeline zubima.

Prije izbjeljivanja potrebno je zube temeljito očistiti od naslaga i zubnog kamenca što radimo Air flow pjeskarom– potpuno bezbolna i ugodna metoda.

Aktivan sastojak Zoom gela za izbjeljivanje je vodikov peroksid koji ima prirodna svojstva izbjeljivanja, a pod utjecajem lampe se intenzivira.

Nakon što pripremimo zube, tretman izbjeljivanja traje 45 minuta, a učinci izbjeljivanja mogu trajati do 3 godine.

Učinak traje naravno ovisno o tome kakvu hranu konzumirate i pušite li. Kava, crno vino, Coca cola i tamna hrana više potamnjuju zube.

Izbjeljivanje avitalnih zubi (endodontski liječenih) radi se aplikacijom gela za izbjeljivanje u krunu avitalnog zuba, a ponavlja se nekoliko puta dok se ne dobije željena nijansa.

Cjenik

O cijenama izbjeljivanja zubiju možete saznati u našem cjeniku.

Cjenik

Najčešće postavljana pitanja

Jesu li zubi osjetljivi nakon izbjeljivanja?

Mogu biti privremeno osjetljivi.

Boli li izbjeljivanje?

Ono može boljeti određene pacijente, ovisno o osjetljivosti.

Izbjeljuju li se tretmanom ljuske ili krunice?

Tretmanom izbjeljivanja mogu se izbijeliti samo prirodni zubi.

Koliko često mogu na tretman?

Ne savjetujemo prečesto, ali možete svakih 3 godine.