Ortopan

U našoj ustanovi koristimo najmoderniju tehnologiju i aparate kako bismo pacijentima pružili vrhunsku uslugu na jednom mjestu. Uređaj pruža širok spektar snimki uz višestruko smanjenu dozu zračenja. Prije snimanja pacijent se štiti zaštitnom pregačom kako bi se utjecaj zračenja sveo na minimum, a svaka digitalna snimka izdaje se na CD-u.

ortopan

Digitalno snimanje zubi omogućava:

  • brzinu, udobnost i ekonomičnost
  • digitalnu snimku na CD-u
  • arhiva u našoj ustanovi
  • mogućnost povećanja detalja čime se omogućava preciznija dijagnostika
  • mogućnost simulacije planiranih dodatnih struktura (npr.implantanata)

RVG

Snimanje pojedinačnih zubi minimalne ekspozicije, potpuno sigurno u manje od sekunde detektiramo problem

 

CBCT

 

CBCT uređaj je CT uređaj koji stvara 3D snimke zuba i okolnog tkiva, a koristi se kada ortopan nije dostatan za detaljan uvid u anatomske strukture.

3D snimanje zuba (CBCT) postala je je standardna dijagnostička metoda kojom doktor dentalne medicine dobiva najprecizniji i najdetaljniji uvid u stanje kosti, zuba i živaca.

U dentalnoj klinici Ereš- Dugalija možemo se pohvaliti najnaprednijim CBCT uređajem.

 

Axeos je najnoviji vrhunski 2D/ 3D uređaj iz Dentsply Sirone koji nudi istodobno i komforno iskustvo za pacijente i kliničare i alat za rast ordinacije na polju terapijskih rješenja.

 

 

Axeos je jedini na tržištu koji nudi dva senzora za namjensku kvalitetu.

To ukratko znači da za razliku od ostalih uređaja gdje jedan senzor slika, a softver pretvara slike u 2D ili 3D, kod Axeosa postoji zaseban senzor za 2D i senzor za 3D.

Tehnologija oštrog sloja nema premca, s patentiranim senzorom izravne pretvorbe jamči postizanje najbolje slike svaki put.

 

CBCT nudi tri ključna benefita ordinaciji:

  • kliničku pouzdanost
  • bolje planiranje terapije
  • izvrsno iskustvo i za pacijenta i za doktora

 

CBCT idealan je za različita terapijska područja- oralnu kirurgiju, endodonciju, parodontologiju, uključujući specijalizirane 3D dijagnostičke potrebe poput digitalne ortodoncije.

 

Uređaj nudi izvanrednu kvalitetu snimke uz inteligentnu opciju smanjenog zračenja, veći nivo komfora i pametnu prilagodbu. Komforan pristup invalidskim kolicima omogućuje direktno i nekomplicirano pozicioniranje. 

Cjenik

O cijenama ortopana možete saznati u našem cjeniku

Cjenik