Prevencija za sve

Prijašnjih godina isključivo su ga koristili sportaši u borilačkim sportovima, a danas je postao uobičajena zaštita sportašima u kontaktnim sportovima (rukomet,košarka,vaterpolo…), a pogotovo kod svakog ozbiljnijeg treniranja s utezima prilikom kojeg dolazi do enormnih žvačnih sila.

Preporuča se i najmlađim sportašima, tj. djeci kojoj su tek počeli nicati trajni zubi, i to ne samo za bavljenje sportom, nego i u svakodnevnoj igri.

Intraoralni individualni štitnik

Intraoralni individualni štitnik za zube je skuplji, ali udobniji za nošenje, trajniji, omogućuje nesmetano disanje i govor, za razliku od konfekcijskog. Individualni zubni štitnik najbolje reproducira stanje u ustima svakog pojedinca, najbolje priliježe uz zube, nepce, obraznu sluznicu i zubno meso, ima odličnu retenciju, te je značajno sigurniji od svih ostalih vrsta sportskih štitnika za zube.

Nemojte dopustiti da Vam pri bavljenju omiljenim sportom, bilo profesionalno bilo rekreativno, pukne zub ili bude izbijen, i to samo zato što se na vrijeme niste pravilno zaštitili!

Cjenik

O cijenama sportskih udlaga možete saznati u našem cjeniku

Cjenik